Hverdagen med mine kjære

JULAFTEN + GAVENE

Vi hadde en superkoselig kveld i går,glemte nesten å ta bilder..men fikk heldigvis tatt litt. Jeg stod for all maten,pådekkinga,desserten og alt som hører med. Natalie var supersnill hele dagen i går og var våken til halv tolv på natta,hehe. Ho fikk utrolig masse fint, togbane,masse fine klær,dress,dukkeutstyr,hund som bjeffer og koser,tegnekoffertert,plastalin,klær til dukkene,teservise +++++ .

Jeg fikk noe jeg har ønsket meg i all evighet, GHD rettetang + Morroco shampoo og balsam,ble supergla..dette fikk jeg med typen min,i tillegg til dette hadde han kjøpt Creme Brule sett og tatt nedi alle favorittsjokoladene mine + ei colaboks,veldig artig :) Natalie fikk selvfølgelig mest gaver og ho skulle hjelpe oss andre med å åpne også,vi var ikke flinke nok.

I tillegg til det jeg allerede har nevnt fikk jeg : duker,pynteputetrekk,pelsteppe,rosendahl vinglass,steketermometer og bilderammer,ble veldig fornøyd :)

Hva fikk dere? Husk konkurransen min HER
 

MIN NYE HERLIGHET!
Høres utrolig koselig ut, så bra du fikk det du ønsket deg.
Den sjampo og balsamen er bra! den har jeg og, og anbefaler den sterkt! Har du prøvd hår oljen dems også? den er veldig bra! Fine bilder!
Emma: Ja,har den :)
jeg fikk treningsklær, smykker, penger, kamerautstyr og annet dilldall, hehe :)
Anette: Kjekt med dilldall,treningsklær og kamerautstyr er supert da !
Nå er jeg ENDELIG tilbake i bloggverden, har ikke kunnet blogge eller kommentere blogger de siste mnd pga pc´n min har vært ødelagt .. men nå har jeg fått en macbook pro i julegave og er sååå klar til å komme tilbake med masse kommentarer og innlegg ..

fine bilder og gaver :D vet du hvor den lille lekehunden er kjøpt ??

Kristine fikk likens, men hun fikk så mange slike "levene" dyr at vi skal bytte den inn, må bare finne ut hvor .. hehe ..
SiljeMerethe: Hmm..jeg vet sannelig ikke,men tror kanskje det er BR-leker? :)
ahh, så for meg at det var på europris jeg :P
SiljeMerethe: Nei,tror det er enten BR leker eller Brio..kan jo finne det ut for deg :)
vi ha ikke BR leker her i allefall :P hehe .. hvis du finner det ut får du si ifra ;)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits