Hverdagen med mine kjære

MASSE Å GJØRE

I det siste har det ikke vært tid til noe blogging,det beklager jeg. Det har vært mye jobbing,og når jeg kommer hjem skal Natalie ha oppmerksomheten ho trenger. Ho har heller ikke vært så flink å legge seg i det siste,så når ho først sovner er jeg helt utslitt av dagen. Men nå er det juleferie og vi skal kose oss masse,idag skal vi ut i skogen å se om vi finner oss ett juletre,vi skal også på butikken å kjøpe noe vi glemte på storhandelen i går, i tillegg skal vi lage julegodter (kransekakeruller og marsipansnop). 

Ut på ettermiddagen idag skal vi kjøre rundt med julegaver,så dagen idag er også veldig fullpakket.

Dere må heller ikke glemme konkurransen som jeg har HER ,kanskje jeg putter flere ting oppi pakken om det er mange som deltar :)

 

For noen dager siden lagde Natalie enda flere julegaver,kjempekjekt !
Ha en fin dag frøken:)
Flink lita tulle du har da :) Og kos deg masse med henne. Kjenner følelsen med å være utslitt når kvelden kommer.

Flink lita jente a :) Emilie og lagde julegaver i går, hun malte kommoder, bittesmå :) Håper de faller i smak :) Ha en fin jul! søt frøkna di er :)
Anonym: Alle blir vell glade for hva de små har laget ;) ;) Natalie har malt glass,laget kasserolleunderlag og telysholdere :p
julianogmamma: Ja,uff..er helt utslitt jeg..ikke vant til å jobbe 100% heller,har ikke gjort det etter Natalie kom til verden,men er også deilig å ha ekstra penger å rutte med :)
du får kose deg idag da! er litt stress i jula ja :-)
shanine: Takk,ja..men samtidig er det utrolig koselig når alt er gjort og vi kan sitte på julekvelden å bare kose oss :)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits