Hverdagen med mine kjære

NATALIE, HJEMME IGJEN

Da har Natalie kommet hjem igjen etter ei helg hos pappaen sin. Ho har storkost seg,idag hadde ho vært med tanta si og noen andre å vært med i skogen. Der hadde de funnet juletre og grilla pølse på pinnebrød. Natalie hadde også fått seg ei ny minni lommebok med 50 kroner oppi,ho var veldig klar på hva ho skulle kjøpe. Nemlig nammis,smågodt for alle pengene...nemlig!

Kjenner det blir en tidlig kveld idag,selv om jeg har fri i morra. Neste uke blir det mye å gjøre,jobbing fra tirsdag til fredag. Vi må handle inn julemat og annet som skal være kjøpt inn før jul,vi skal ut i skogen å finne juletre og vi må dra å besøke de som skal ha pakker fra oss. 

HUSK KONKURRANSEN HER

(skal se om jeg får tanta til Natalie til å sende meg  noen bilder fra de var i skogen idag,men enn så lenge får dere nøye dere med disse som er tatt nå ;)  )
Er så godt nåt ungene kommer hjem igjen. Ønsker deg en fin søndagskveld videre <3
Hørtes ut som hun hadde hatt det fint. Er nok godt å få hjem igjen gojenta : )
ewymarie: Ja,er godt å få ho hjem igjen :)

Kjekt at hun har kost seg hos pappaen sin. Alltid godt å få de hjem fra pappahelgene syns jeg :)
Anonym: Ja,det synes jeg åsså...og idag var ho så superblid åsså :) :) Men husk å legge inn navn og bloggadresse sånn at jeg vet hvem du er :P

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits