Hverdagen med mine kjære

HEADERPLEASE

Har laget mange headere på headerplease.com,noen blir brukt av den som la inn ønsket,andre ikke. Det som jeg synes er veldig trist er at flesteparten av dem som får ikke takker og linker i innlegg om hvem som har laget headeren,nesten ikke ett takk engang. Vi på headerplease bruker tid og krefter på å lage headere som dere skal bli fornøyd med,og da hadde det vært veldig fint med en link om at det er jeg som har laget den. Før lagde jeg "signatur" på headere jeg laget,men gikk bort fra det fordi det ødela inntrykket,men må kanskje begynne med det igjen da. For det er ikke noen som har en jobb som innebærer å lage headere, vi gjør faktisk dette på vår fritid og helt gratis.

Ville bare få det ut ! :) Ha en flott dag !  Hva synes dere om at det er noen som ikke takker,feks i ett innlegg på sin egen blogg?
Det er utrolig dårlig gjort. Det er nesten som og stjele æra fra den som faktisk har laget den. Syns det er på sin plass at dem skriver et lite innlegg, eller i det minste nevner hvem som har laget headeren!
Utakknemmelig er alt jeg har å si, Heier på dere:)
Det er litt dumt, fordi når man jobber hardt for noe så burde man få takk.
StineMilana: Ja,det burde man :)
Hei! Hadde takket veldig om jeg hadde fått en eneste liten header uansett jeg!

Trenger header til bloggen min, og så at du var utrolig flink. Så om du kunne laget en header til meg? På headerplease altså? Jeg heter PhotoforlifeX-Frida der <3
photoforlifex: Ja,så ønsket ditt. Men du har ingen bilder der det er samme bakgrunn? Resultatet blir så mye bedre da
photoforlifex: Har laget en nå ;)

PhotoForLifeX

Hadde 2 med samme bakgrunn, jo. Kan ta nye bilder imorgen, alle med samme bakgrunn, slik at det blir finere og lettere:-) Stikker innom her imorgen, når jeg har tatt bilder og lagt ut ønsket;-)
PhotoForLifeX: Du får ikke lagt inn enda ett ønske på headerplease,du kan laste opp bilder på eksisterende ønske. Men har laget en til deg da ;)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits