Hverdagen med mine kjære

PAKKEKALENDER?

Jeg vet at mange av mine venner og bekjente skal lage pakkekalender til ungene sine,mange av ungene er like gamle som Natalie..og det er helt greit det,men jeg synes igrunnen dette er helt unødvendig,ett barn blir selvfølgelig gla for pakker,men det er nok ikke ungene som først har sagt at dem vil ha pakkekalender. Jeg selv hadde pakkekalender når jeg var mindre,men det var ikke før jeg gikk på barneskolen at den tradisjonen begynte. Natalie er i den alderen nå at småting ikke blir godt tatt vare på heller (kan jo variere fra barn til barn det,men dere skjønner poenget),så ser rett å slett ikke vitsen med å gi ho 24 små pakker før Julaften i det hele tatt kommer.  Ikke er det alle som har råd til denne tradisjonen heller. Istedenfor pakker,hvorfor ikke finne på noe annet? Finn på noe spesielt med barnet ditt,som nødvendigvis ikke koster noe penger i det hele tatt.

Istedenfor pakkekalendere kan vell det settes en liten slant på sparekontoen?

Skal din unge få pakkekalender i år?

(bildet er fra google)
Jeg fikk aldri pakkekalender da jeg var liten.. Begynte med det til Milio i fjord. Han fikk aldri noe unødvendig, kun ting han trenger. Synes det er en fin ting å heller gi han det i en pakkekalender:)
Her blir det pakkekalender, i år som de andre årene. Det er en tradisjon som jeg har tatt med meg fra barndommen, og vidrefører den. Ikke alltid det er gaver, heller en lapp med noe vi kan gjøre sammen. I fjor hadde jeg pepperkakeformer i noen av pakkene, som jo betydde at det var bakedag. :)
¤Malene: Jo,det er jo greit ;) Men som Natalie tror jeg Milio har det han trenger for å ha det bra? :) Man kan vell heller kanskje sette inn en ekstra slant på sparekontoen til barnet i Desember måned? :) Og er sikker på han får mange julegaver på julaften? :) :)
Famwangaasegg: Ja,sånne ting er koselig..bakedag,juleverksted-dag,handle-julegave til pappadag..nei,nå fikk jeg mange ideer :) Trenger jo ikke å være ting,men jeg kjenner noen som skal gi store gaver hver dag,og det blir for dumt

I år har jeg store planer om å ha en del klær i kalenderen. Det er mye hun har vokst ut av nå, og mye hun trenger. Så det blir nok litt av det:) Men klær er stas det, for en 3 åring!? ;) Og annet som kliper, tegnesaker, play-doh, osv. :)
Anette Røsand: Eller som kommentaren jeg fikk nå,pepperkaker med lapper m/feks "bakedag" "juleverksted-dag" "maledag"..at man finner på noe ekstra spesielt sammen med barnet :)
Det var min kommentar..glemte å legge inn navn;) Må gjøre det for hver gang!?
Anonym: Joda,men man får vell også mye sånt til jul? :)
Tror nok det blir pakkekalender her i år også. I fjor delte jeg kalenderen i to, annahver dag pappa og Frida. Pappa får alltid lapper om filmkveld, jeg kan kjøre deg på julebord etc og noen tradisjonsrike småting som Homer julesokker;). Frida får lapper om baking som beskrevet over, klippe-klistre dag osv. Noen smågreier som ny tannbørste osv.

MEN, jeg er enig med deg, det er jo ikke noe de MÅ ha, men en hyggelig greie som jeg er vokst opp med i alle fall.
ikkesupermamma: Ja,sier ikke ho aldri skal få det..synes bare ho er litt lita enda ;)
Jeg har selv hatt gavekalender så lenge jeg kan huske og synes det er kjempekoselig. Nå når jeg har blitt litt eldre har jeg laget kalender til mamma også så gir vi til hverandre.

Thea Louise

Jeg lagde pakkekalender til Aurora første julen hennes, gikk helt bananas :p

Lagde ikke i fjor,da hadde hun ikke kalender men fikk hver søndag i advent velge hva vi skulle ta oss til :)

I år blir det nok en blanding av pakkekalender og at hun får en aktivitet eller ting vi skal gjøre sammen som hun vil like.
Thea Louise: Høres bra ut :)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits