Hverdagen med mine kjære

DET Å VÆRE MAMMA

Det å være mamma er først å fremst en fantastisk følelse,det å elske noen så utrolig høyt er en følelse jeg unner hver å en å oppleve. Men det er ikke bare en dans på røde roser, dager kan være en kamp,en kamp mot ett barn som nekter å høre eller gjøre som det får beskjed om,man sier "snakk til barnet på en rolig måte,så vil det ordne seg",men nei..er ikke alltid det virker i praksis. Natalie kan være verdens søteste engel,men gå til å være en liten mini djevel på 2 min. Har ho bestemt seg for pepperkaker til frokost,og det ikke går som ho vil..nei,da må man regne med en utrolig kjip morning.

Våknnetter hører også med,når Natalie var baby var jeg helt aleine med ho Ho hadde mye problemer med magen å gråt mye,veldig mye..både dag og natt. Av og til tenkte jeg at jeg bare ville gå,ville en plass uten lyd å bare sove mange dager,men det gjorde jeg selvfølgelig aldri,man kan ikke bare gå fra ett ansvar. Mat har også vært ett problem for trulta mi,helt siden ho var lita har ho vært kresen,vil ikke ha ditt og vil ikke ha datt,så å si hvert middagsmåltid er en kamp,en kamp for å få ho til å smake,spise,prøve noe nytt..ja,you name it.

Men alikevell,Natalie er MIN engel,MIN datter og jeg er mammen hennes..og JEG skal prøve så godt jeg kan å være den beste mammaen ho kan få,ho har rett å slett gjort meg til ett mye bedre menneske. Nå er ho 3 1/2år,og alt som kan komme ut fra munnen til en 3åring,det er utrolig altså..og alt ho finner på,nei..det er bare utrolig fantastisk! Ho lærer noe nytt hver dag og det er helt utrolig å se hvordan ho utvikler seg. Å være mamma er det beste i hele verden,selv om det er tunge tider og lite søvn til tider.

 

Noen gamle bilder av Natalie :)

Så fint skrevet!
Caroline Tomlinson Payne ~: Takk :)
Så fin blogg du har :) Ha en fin kveld !
Så utrolig fint skrevet!! :)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits