Hverdagen med mine kjære

GULLJENTE,KONKURRANSER OG UKENS BLOGG

Idag har det vært lite blogging,jeg har vært på jobb,henta Natalie i barnehagen,laga mat,middag,vært på butikken osv..så full dag altså ! Natalie har vært veldig snill idag,litt masete,men det overhørte jeg fint..hehe. Natalie bestemte seg for at ho ville ha spagetti til middag idag,siden vi ikke hadde kjøttdeig spiste ho boller m/pålegg når ho kom fra barnehagen,så tok vi spagetti til kveldsmat..deilig ! Nå driver "Lie" å legger ho,leser eventyr og synger sanger. Jeg ser på Cæsar,deilig å slappe av nå..skikkelig sliten,er gla Natalie har vært ei gulljente idag iallefall!

Dere må huske at det er to premier igjen i konkurransen,de trekkes iløpet av uken. Meld dere på HER . Ukens blogg kårer jeg hver Søndag,du vil få bilde og link i sidebaren i ei uke. Det hjelper på å legge igjen kommentarer og spor på innleggene :)


Spagetti til kveldsmat slår aldri feil. Søte prinsessa:)
¤Malene: Nei,var godt det :)

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits