Hverdagen med mine kjære

KOMMER DU TIL Å SLUTTE Å HANDLE PÅ HM?

Lurer virkelig på om det er slik Hennes og Mauritz opererer...isåfall er det ekstremt synd og skammelig!
Sykt hvis dette stemmer, men jeg kommer nok fortsatt til og handle på H&M.

Har så mye fint til barn der:)
Camilla: Ja,de har det. Og jeg regner ikke med det bare er hennes og mauritz som driver på sånn dessverre :/
Veldig synd om dette er sant.. Men kommer allikevel til å handle der. Og som du sier, er nok flere andre butikkjeder som holder på sånn :(
Mihna: Er helt sykt egentlig,HM tjener milliarder av kroner..og likevel klarer dem ikke å gi de som sliter skikkelig lønn,men har handla på HM lenge og kommer til å fortsette med det
Dette viste jeg om, og mange andre store klesbutikker har det sånn, biligt og de tjener på det.

Jeg handler ikke så mye på HM, og når man ser dette er det ikke noe fristende nei.
mittlillemagasin: Ja,sikker på at de fleste kleskjeder som er som HM driver på sånn,synes virkelig synd i dem som må jobbe å slite sånn hver dag for nesten ingenting..synd det er så lite vi kan gjøre,slutter alle å handle der har dem jo ikke jobb i det hele tatt :/
Huff ja, ikke sant:-(
jeg kommer fortsatt til å handle der ja, men om hele verden begynner å boikotte så hjelper jeg gjerne til !
Åååy! Det er nok mye mer der ute som vi ikke ser. Med tanke på andre selskaper osv. Men det er veldig synd :/ Er jo akkurat som når iPhone 5 kom ut. Det var også ekstremt sykt at de prøvde å ta selvmord de som jobbet for å få den ferdig i tide!
Jeg liker H&M, så hvis jeg finner meg noe som jeg liker. Så kommer jeg nok til å fortsette og handle der :-)
Det der var bare helt sykt da!
Mammaine: Samme her ! :)
Nei huff, håper ikke det er slik:/
håper virkelig de får minimumlønn etterhvert slik at de slipper å jobbe seg ihjel.. selvom de trolig må jobbe mye uansett :(
¤Malene: Det er nok slik,både når det gjelder HM og andre store kjeder :/
SaraAlexandra.com: Det håper jeg å,men tviler..
Helt sinnsykt! Heldigvis handler jeg ikke så mye på H&M, og nå blir jeg hvertfall og tenke meg om to ganger før jeg drar dit:) Takk for opplysningen!
Helene Olsen: Ja,der er helt sykt..problemet er jo bare at slutter kundene å handle,så har ikke de stakkars damene noen jobb å gå til. Synes de burde få en real lønnsøkning,skjønner ikke at HM kan godta det.
Fikk ikke lyst til å handle fra hm nå. Syns det er litt synd at det er sånn fordi hm har masse penger og masse fine klær så hm vil ikke gå under om de bruker litt mer penger på de som lager klærene!
Maren: Nei,det er sant..og som ZARA burde de også innføre en minimumslønn til syerskene.
Det er helt sant, men hvis kundene streiker pga den dårlige lønnen til arbeiderne, så er de jo nødt til å gjøre noe! Kanskje. Skjønner ikke at ledelsen har samvittighet nok til å holde på sånt, vi er da alle mennesker er vi ikke? Men det er jo så klart en grunn til at klærne der er så billige. Hadde damene som laget klærne fått mer lønn, måtte vi også ha betalt mer.
Ja, vet det er sant assa! Mente at det er slemt av de som bestemmer hvor mye lønn de som jobber der skal få. Fikk ikke lyst til å kjøpe klær der nå siden jeg vet hvordan de som lager dem har det. Jeg vil bare få dårlig samvitighet av å kjøpe klær der nå!
Helene Olsen: Ja,det er sant..men da kan dem heller prise opp varene litt synes jeg
Maren: Ja,jeg kommer garantert til å tenke på den saken neste gang jeg er på HM
Camilla Øisang Aulie: Jepp,helt forferdelig..og i Norge syter vi på at minstelønna bare er i underkant av 140 kroner i timen,de kunne jo hatt fest hver dag der nede for den lønna vi har..
Handler ikke så mye på H&M i utgangspunktet, så jeg vet ikke. Handler litt barneklær til sønnen min i ny og ne, men ikke til meg selv. Tror egentlig ikke jeg kommer til å slutte å handle der, på tross av at det er hjerteskjærende at mennesker i andre land sitter å syr klær til oss 'rike' til de besvimer for 3kr timen. Det overrasker meg ikke at H&M hadde sånne skjelleter i skapet. Man kan ikke forvente å få en genser til 99,- og samtidig tenke at 'de som har lagd denne genseren har sikkert jobbet i gode miljøer'.
Monica: Nei,helt sant..men jeg tviler på at det kun er HM som driver på sånn :/

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits