Hverdagen med mine kjære

HVA ER DET MED LEGEKONTORET FOR TIDA?

Uff,har hatt smerter i nederste del av magen ei god stund og i går kveld ble smertene helt forferdelig,kjentes ut som en kniv som stakk meg. I tillegg har jeg hatt en del andre plager. Ringte legekontoret mitt idag og får beskjed om å komme på MANDAG?Skal jeg liksom gå med smerte så lenge å ikke vite hva det er,som jente blir jeg også nervøs pgr av hvor smertene ligger,blir så frustrert altså. Vurderer å ringe til Medi 3,privatlegene her i Ålesund,da får jeg iallefall komme inn med en gang. Noen andre her som opplever å ikke bli tatt seriøst av kontordamene når man ringer å skal ha legetime?

Prøver å  muntre meg opp med artige bilder da...Btw : Du kan forresten vinne en goodiebag hos erikagjendem.blogg.no ! :)

søtt bilde :D
Jeg fikk beskjed når jeg endelig kom inn til ligen at han ikke hadde så god tid, så jeg måtte være rask ;o Hva er det slags lege?
Linn: Ja,den har jeg åsså fått høre før..idiotisk!
Trodde legene var til for å hjelpe ;$
Linn: Jeg også,men de vil bare få unna så mange pasienter som mulig på kortest tid virker det som. Og de kontordamene har jo ikke kvalifikasjoner til å "gi" deg en diagnose liksom..
De få legene som er, burde være hjelpsom og kunne det de skulle kunnet. Ikke holde på slik som de gjør ;o

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits