Hverdagen med mine kjære

Iphone-deksel,GIVE AWAYog dagen idag ! :)

Idag har jeg vært på jobb igjen,er kjempekjekt å jobbe i barnehage. Ungene er kjempe herlige og de voksne er aller tiders de også. Vi var ute i hele dag, og været har vært snille med oss,iallefall frem til jeg hadde henta trulta i barnehagen og kommet oss hjem, da begynte det å blåse og regne, burde faktisk gått å stroppa fast trampolina,men håper den er der i morra når vi våkner. I morra skal jeg rydde å vaske hus..igjen, vi får besøk på Lørdag og da er det nødt å være reint å fint her. Natalie er foressten veldig gretten for tida, tror det har noe med at ho ikke får til å bæsje på do,så ho går å holder seg kjempe lenge,er blitt ett stort problem for oss. Neste uke ringer jeg iallefall til helsestasjonen for å høre om dem har ett tips.

Har også blitt sponset idag, jeg har valgt å gi premien til en heldig leser.

Trykk på bildet for å lese mer :)Og til slutt minner jeg om Give Awayen som trekkes på Søndag,for å delta trykker dere bare på bildet under :)Ha en strålende fin Torsdagskveld søte lesere :)

Hva har dere gjort idag?Har dere meldt dere på noen av konkurransene? 

Skriv en ny kommentar

Hei kjære leser!

Jeg er ei 30 år gammel jente som bor i Ålesund. Eier hus sammen med min kjære og har to herlige jenter. Natalie på 5 1/2 år og Solveig Marie på snart 5 mnd.Legg til som venn Lik facebooksiden min

Kontaktinformasjon

Sponsor:
aroesand@gmail.com

Generelt:
lille_nette@hotmail.com

INSTAGRAM

MÅNEDENS BLOGG

hits